Hyra huset


Om huset


Huset är 70 kvm, har tre ut- och ingångar såväl mot altan som bak- och framsida. Den öppna planlösningen och antalet fönster ger ett härligt ljusinsläpp, men också en fantastisk utsikt över fjärden. Kaminens centrala plats i huset sprider värme till husets alla delar.


Det moderna köket har all tänkbar utrustning. Mikrovågsugn, kyl och frys, kaffebryggare, vattenkokare, spis med ugn, porslin, glas och i övrigt all behövlig köksutrustning.


Det finns 2 sovrum med 4 respektive 2 bäddar (över- och undersängar). Undersängarna är 105 cm breda och översängarna 80 cm breda. Det finns även en extrasäng i det mindre sovrummet. Dusch och handfat finns inomhus. Torrdasset är beläget bakom huset med sjöutsikt!


Den stora altanen i väster har utemöbler,  solstolar och kolgrill. TV (SVT1, SVT2, TV4) och radio finns i huset.
Brygga och båt


Eftersom vår udde saknar bilväg ända fram har ni tillgång till egen brygga (västläge) samt egen båt (25 hästars utombordare). Bränsle tillkommer. För er som känner er osäkra på båtar har vi givetvis en genomgång om hur båt och motor fungerar. Man kan även promenera cirka 800 meter från parkeringsplatsen till huset.


Det finns möjlighet att hyra kajak och windsurfinbräda på plats!Husdjur


Tyvärr tillåter vi inte husdjur i huset.Tillträde och avresa


Tillträde skeri lördagar klockan 15.00. Avresa, nästkommande lördag klockan 12.00.Städning


Städning ingår inte i priset. Inspektion av huset sker avresedagen klockan 11.00 eller efter överenskommelse.Sophantering


Eftersom vi har egen kompost blir det inte mycket sopor över. Allt organiskt material läggs i vår kompost, återvinningsbart till återvinningen, papper och kartong eldas i kaminen och resterande i soptunnan.